Home » Gôols Trots

Gôols Trots© D'n Ballefrutter 

D'n Ballefrutter die onlosmakelijk verbonden is met de geschiedenis van Goirle. Het staat symbool van ondernemers- en innovatiekracht van het Goirle van vandaag. 26 mei 2019 was het dan zo ver de onthulling van het standbeeld D'n Ballefrutter gemaakt door Jeanne van de Midde en staat nu met trots te pronken in goirle. Trots dat mag de inwoner van Goirle zijn op deze geschiedenis wat gerust meer bekendheid mag krijgen.

 

Omdat Goirle Trots mag zijn en deze geschiedenis wordt het Gôols Trots door het Goirle bedrijf HM Handmadecreations een warm hart toegedragen door er een persoonlijke identiteit aan te geven onder het merknaam Gôols TrotsBent ook zo trots op Goirle, of wilt u graag een aandenken meenemen na een bezoek aan Goirle dat kan. Het Gôolse trots is vanaf nu exclusief te koop bij HMHandmadecreations uit Goirle. 

Het gehele assortiment van Gôols trots© staat voor de trotse Goirlenaren die de geschiedenis van D'n Ballefrutter omarmen van kleding tot accessoires en special made assortiment.